Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’Ajuntament de Mont-roig organitza la primera Gala de l’Esport

L’esdeveniment, que tindrà lloc el proper 28 de gener.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Fotografia del muntatge del vídeo promocional que s'ha preparat per a l'ocasió.

Fotografia del muntatge del vídeo promocional que s'ha preparat per a l'ocasió.

L'Ajuntament de Mont-roig del Camp vol posar en valor l'esforç que realitzen els diversos esportistes locals amb l’organització de la primera Gala de l'Esport.

Es tracta d'un esdeveniment, que es celebrarà el proper diumenge 28 de gener, a les 6 de la tarda, al poliesportiu de Mont-roig i que vol retre homenatge i guardonar a esportistes, clubs i entitats que fomenten l’esport al municipi.

L’objectiu és reconèixer a totes aquelles persones que porten el nom de Mont-roig i Miami Platja més enllà del municipi però també a la dedicació, constància i il·lusió d'entrenadors i tècnics que treballen per fomentar uns valors, així com a totes aquelles persones que simplement gaudeixen amb la pràctica esportiva.

En total hi assistiran més de 500 esportistes a través d’una una vintena de clubs de tot tipus de disciplines com futbol, patinatge, rítmica, ciclisme o taekondo i una quinzena d’esportistes individuals federats o que participen habitualment en competicions de nivell provincial o nacional.

La gala es vol convertir en una de les cites més importants de l'esport al municipi i que a la vegada serveixi per tancar la temporada esportiva local.

La vetllada està organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i compta amb el patrocini de Costa magazine i Naturetime.

Temas

Comentarios

Lea También