Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Riudoms acull amb interès el trasllat del CF Reus

L’ajuntament posa la seva capacitat de gestió al servei del projecte

Diari de Tarragona

Whatsapp
David Querol, en una imatge d'arxiu en un partit a l'estadi reusenc. Foto: CF Reus

David Querol, en una imatge d'arxiu en un partit a l'estadi reusenc. Foto: CF Reus

L’Ajuntament de Riudoms acull amb interès la notícia difosa aquest migdia per part dels màxims responsables del CF Reus Deportiu sobre un possible trasllat de les seves instal·lacions esportives al municipi de Riudoms.

Si es confirma aquesta intenció, l’Ajuntament de Riudoms posarà la capacitat de gestió dels seus serveis tècnics per -arribat el cas- fer realitat aquest projecte.

L’Ajuntament de Riudoms vol remarcar que aquest projecte és una iniciativa privada i que, com qualsevol altra inversió privada que es fa en el municipi, rebrà el mateix tracte proper, objectiu i professional que sempre ha caracteritzat l’acció d’aquest consistori en matèria de noves
inversions.

L’experiència municipal en aquest sentit, ha permès que en els darrers anys es fessin importants inversions generadores d’activitat al municipi.

Com per exemple, Costa Concentrados Levantinos, empresa que va decidir ubicar-se a Riudoms l’any 2016; i també n’és un exemple la ubicació al municipi del Centre de Formació i Tecnificació de Tarragona i Terres de l’Ebre de la Federació Catalana de Futbol.

Temas

Comentarios

Lea También