S'obren les inscripcions per a la Mitja de l'Hospitalet de l'Infant

Es disputarà el proper 4 de juny. Durant les primeres 48, des d'avui a les 12 del migdia fins divendres a la mateixa hora, el preu de la inscripció serà més barat

19 mayo 2017 19:28 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Aquest dimecres s’han obert les inscripcions de la Mitja Marató i la cursa dels 10 quilòmetres de l’Hospitalet de l’Infant que es disputarà el proper 4 de juny. Serà la primera edició d’aquesta prova inclosa dintre del circuit provincial de les SB Hotels Half Marathon Series.

Durant les primeres 48 hores hi ha un preu promocional d’inscripció -12 euros la Mitja Marató i 10 euros la cursa dels 10 kms.- que serà vàlid des de les 12:00 del migdia d’aquest dimecres 4 de maig fins les 12:00 h. del migdia del divendres 6 de maig.

La cursa, que a diferencia de la majoria de curses serà un dissabte a la tarda, es disputarà en un circuit molt pla que transcorrerà durant bona part del seu recorregut pel passeig marítim del municipi. Fins ara ja s’han disputat les curses de Tarragona, Salou, Cambrils, Valls i Tortosa. Resta per celebrar-se encara també la de l’Ametlla de Mar que tindrà lloc aquest dissabte 7 de maig.

 

Comentarios
Multimedia Diari