Un or, una plata i un bronze per al CA Tarragona als Campionats de Catalunya de promoció

L. Marimón es va penjar dos medalles i Marina Pomes, en Sub14, una

14 marzo 2018 17:26 | Actualizado a 14 marzo 2018 17:32

El passat cap de setmana es disputaven el Campionat de Catalunya de pista coberta de les categories sub14 i sub16, en els quals els atletes de l'Escola del CA Tarragona s'han endut una medalla de cada metall. La medalla d'or i la de plata se les va penjar L. Marimón (categoria sub16) en les proves de triple salt i salt de llargada, respectivament, mentre que la 3a posició va ser per Martina Pomes (sub14) en la prova dels 60 metres llisos.

Marimón feia un concurs molt regular en el triple salt, amb gairebé tots els salts per damunt dels deu metres, fins que, en l'últim intent, va aconseguir passar dels onze metres assegurant-se el campionat amb un gran salt d'11,06 metres. Aquesta mateixa atleta també feia un concurs de llargada espectacular, amb els 6 salts per damunt dels 5 metres, per acabar amb una marca de 5,16 metres (marca personal) que la situaven en la 2a posició.

Pomes aconseguia el pas a la final dels 60 mll en entrar a meta en segona posició de la seva semifinal amb una bona marca de 8.29 segons. A la final, tornava a córrer en els mateixos temps (8.30 segons) que li permetien pujar al 3r calaix del podi. A més, Pomes també participava al salt d'alçada, en el qual es quedava a les portes del podi en acabar en 4a posició, superant el llistó en 1,44 metres (també marca personal), que tot i fer la mateixa marca que la segona classificada, els nuls l'enviaven fins a la 4a posició.

En categoria sub16 també hi van participar Pablo Ángel als 60 metres tanca, prova en la qual va finalitzar en 4a posició amb una marca de 9.37 segons, però que a les semifinals va aconseguir mínima pels campionats d'Espanya de la seva categoria, que es disputaran el proper cap de setmana a Sabadell, en rebaixar la seva marca personal fins als 9.19 segons permetent-li el pas a la final; en aquesta mateixa prova Carlos Aranda i Clàudia Mir, amb uns temps de 10.31 segons i 10.38 segons respectivament, eren 7è i 8a de les seves sèries de semifinals. Clàudia també prenia part al salt d'alçada, prova en què era 10a amb una marca d'1,42 metres. Laura Yan Solé aturava el cronòmetre en 8.53 segons a la seva sèrie de 60 metres llisos i Guifré de los Ríos feia un temps de 1:35.51 minuts als 600 metres, sent ambdós 6ns de les seves respectives sèries.

I en categoria sub14, Júlia Suárez era 6a als 2.000 metres marxa amb un bon temps de 10:50.25 minuts, Natàlia Sánchez era 8a al salt de llargada amb un gran salt de 4,66 metres (en una prova d'un nivell espectacular), Laia Aldave era també 8a al llançament de pes (8,92 metres) i 11a al salt de perxa després de superar el llistó als 2,00 metres, Hugo Saiz era 7è de la seva sèrie als 60 metres llisos amb un bon temps de 8.59 segons i Laura Santos era 13a al salt d'alçada, amb una marca d'1,23 metres.