Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  La Setmana del Tennis Taula a Reus s’inicia aquest divendres

  La inauguració de l’esdeveniment serà a partir de les 19 hores a la Llotja de Reus

  22 febrero 2024 13:43 | Actualizado a 22 febrero 2024 13:47
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Setmana del Tennis Taula a Reus va presentar-se ahir oficialment i se celebrarà del 23 de febrer al 3 de març. La inauguració, de fet, serà divendres (19 h) a la Llotja de Reus. Tornant a la presentació d’ahir, però, la qual va acollir la presència del regidor d’Esports i Salut de l’Ajuntament, Enrique Martín, el president del CTT Ganxets, Joan Carles Virgili, i el representant de la Cambra de Comerç de Reus, Miquel Domingo, va iniciar-se el compte enrere per a un «gran esdeveniment esportiu i social a la capital del Baix Camp».

  El regidor Enrique Martín va afirmar, a la presentació, que «volem reconèixer la feina que es du a terme des del CTT Ganxets per tal de promocionar l’esport i el tennis taula, que és un aspecte molt important». Virgili va destacar, al seu torn de paraula, «el gran èxit dels tornejos, com el de Parkinson». També va explicar «la importància de la part social i la possibilitat de donar cabuda a tots els sectors».

  «Qualsevol persona pot jugar a tennis de taula més enllà de les seves condicions», va incidir. El CTT Ganxets de Reus ha preparat «a consciència» la Setmana del Tennis de Taula, on hi haurà diferents tornejos i xerrades.

  Com a tornejos, hi haurà «per a persones amb Parkinson, relacionats amb la Salut Mental, amb la Dona i de dedicats a les famílies i a les empreses». Diversos sectors «tindran el seu dia i el seu moment, en aquesta iniciativa», van traslladar des del CTT Ganxets. Val a dir, que l’activitat ha estat promoguda per al club del Baix Camp. El CTT Ganxets, amb equip a la Superdivisió femenina, ha jugat la Champions femenina i té títols catalans i estatals en les categories d’edat i absoluta. «No només té en compte l’elit», van continuar des de l’entitat, sinó «també impulsa projectes i té en compte altres aspectes solidaris al voltant de l’esport, com és el cas de l’ajuda i col·laboració en integració i unitat».

  Hi haurà Torneig Parkinson, Salut Mental, de la Dona, de famílies i d’Empreses
  Comentarios
  Multimedia Diari