L'equip de la Pobla de Mafumet visita els nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII

Han vingut acompanyats pel director de DOW Chemical Tarragona, Ignasi Cañagueral i pel responsable de relacions institucionals de DOW Chemical, Josep Boronat.

02 enero 2020 22:00 | Actualizado a 03 enero 2020 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Avui divendres 3 de gener, alguns jugadors i el cos tècnic de la Pobla de Mafumet, acompanyats per l’alcalde de la Pobla, Joan Maria Sardà, pel director de DOW Chemical Tarragona, Ignasi Cañagueral, pel responsable de relacions institucionals de DOW Chemical, Josep Boronat, i pel gerent territorial de l’ICS Camp de Tarragona, Rafael Gracia, han visitat als nens i nenes ingressats a la planta de Pediatria de l’Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona.

A la comitiva també estava l’ex jugador internacional de la Pobla, del Nàstic i de l’Atlético de Madrid, Juan Vizcaíno. Tots ells han entregat regals que es van recaptar el passat 28 de desembre, durant el XXIII Torneig de Nadal patrocinat per DOW i per l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet.

Enguany, l’objectiu dels organitzadors i participants a la iniciativa solidària d’aquest torneig de Nadal DOW 2019 era contribuir a la millora dels nens i nenes hospitalitzats, fent que aquestes joguines siguin una bona eina terapèutica, alhora que pedagògica. En funció de les edats, les joguines repartides poden desenvolupar les seves habilitats i aprendre amb jocs simbòlics, creatius, de construcció, individuals o en equip.

Les joguines aportades aquest any, a més de ser estímuls positius en la vida dels nens i nenes, seran també elements educatius que fomentin valors com el treball en equip,  la igualtat, la diversitat i el respecte, així com les habilitats socials o que facilitin la interacció amb l’entorn i els ajudi a comprendre millor la seva situació.

Comentarios
Multimedia Diari