Nou nedadors assoleixen la Via Augusta nedant per primer cop

Van completar els 21 quilòmetres que van de la Platja del Miracle fins al Roc de Sant Gaietà

26 octubre 2020 22:45 | Actualizado a 26 octubre 2020 22:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vuit nedadors i una nedadora vinculats a la secció d’aigües obertes del Club de Vela Platja Llarga van poder finalitzar amb èxit, dissabte, la I Via Augusta nedant: els 21 quilòmetres que van de la Platja del Miracle fins al Roc de Sant Gaietà. Van fer història aconseguint nedar aquest recorregut per primera vegada i fer la travessia col·lectiva més llarga nedada fins ara a Tarragona.

Després de sortir en tres grupets amb ritmes diferents des de les 8:00 van arribar a la Platja de la Guineu del Roc de Sant Gaietà entre les 14:15 i les 15:00.

Els nou van poder finalitzar el repte acompanyats de sol i bona mar: Norbert Parera, Àngel Palau, Gemma Zapater, Sergi Rodríguez, Sergi Galindo Diego Ortega, Jorge Torres, Alberto Valles i Antonio Atienza.

Aquest repte col·lectiu va ser possible gràcies al suport de kaiaquistes voluntaris, de les embarcacions de l'associació Orsasorp (Pepeta II i Es Barcarés), del suport des de terra del Club de Vela Platja Llarga i també de nedadors que els van acompanyar al darrer tram de recorregut (Susana Martínez, Patrícia López, Manuel Valdés i Sergio García Catalan). Gràcies al Club Marítim del Roc de Sant Gaietà van pogut utilitzar vestuaris a l’arribada i van comptar amb la col·laboració del càmping Playa Barà per donar suport logístic.

Al no tractar-se d'una competició i de ser una activitat que compleix tots els requisits de seguretat per evitar la propagació de la COVID 19 es va considerar oportú oferir fer viable l’activitat.

El passat 3 d’octubre es va fer un primer intent, però les males condicions climàtiques ho van impedir.

Comentarios
Multimedia Diari