Oberta la inscripció de la cursa de muntanya UT Llastres

Es farà en 3 etapes, que es disputarà a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els dies 23, 24 i 25 de març

03 noviembre 2017 11:32 | Actualizado a 03 noviembre 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El període d’inscripció a la nova cursa de muntanya UT Llastres ja és obert. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta nova cursa que es disputarà al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant els dies 23, 24 i 25 de març ja ho poden fer, a través de la pàgina web: www.utllastres.com

Els organitzadors d’aquest nou esdeveniment esportiu -el Centre Excursionista Serres de Mestral i el Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet- han transformat l’anomenada “Ultra Vandekames”, que enguany es va celebrar al febrer en un sol dia, en una prova d’ultraresistència que consta de tres etapes; i l’han rebatejat amb el nom de “Llastres”, que és el riu “barranc” que uneix quatre dels pobles del municipi.

D’aquesta manera, segons han explicat, pretenen atreure més gent, durant el cap de setmana previ a la Setmana Santa, i donar l’opció de participar en les tres etapes o en alguna de les proves de l’Ultra, de forma individual.

Les tres proves que conformen l’UT Llastres són:

  • L’Almadrava. Serà nocturna. Començarà a les 21h del divendres 23 de març a Vandellòs i finalitzarà a l’Almadrava. Tindrà un recorregut de 17,3 km i 430 m de desnivell positiu.
  • Trail Llastres. Es correrà el dissabte 24 de març, a partir de les 7h. El punt de sortida serà l’Almadrava; i el punt d’arribada, Vandellòs. Tindrà un recorregut de 50 km i 4.000 m de desnivell positiu.
  • La Portella Clàssica. Aquesta tradicional cursa, que forma part del Circuit de Curses per Muntanya Camp de Tarragona, es disputarà el diumenge 25 de març, a partir de les 8.30h. Tindrà un recorregut circular de 24km i 1.500 m de desnivell positiu i, com sempre, l’Hospitalet de l’Infant serà el punt de sortida i d’arribada.
En el marc de la Cursa de la Portella, s’organitzaran també curses infantils i aquestes dues proves:

  • La Portella Express, el diumenge 25 de març, a partir de les 8.45h, amb un recorregut de 17 km i 1.000 m de desnivell positiu.
  • La Portella Caminada, el diumenge 25 de març, a partir de les 9h, amb un recorregut de 12 km i 700 m de desnivell positiu.
La idea és que tothom pugui prendre part en aquest esdeveniment esportiu i gaudir corrent o caminant dels paisatges que ofereix el municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Per aquest motiu, es brinden diferents possibilitats d’inscripció: a l’UT Llastres (que inclou tres proves) o a una o dues de les curses programades.

Comentarios
Multimedia Diari