Ulldemolins acull la Gran Fons Montsant Bike

Ciclisme. Hi ha 300 ciclistes inscrits entre BTT, Gravel i e-bike

| Actualizado a 19 marzo 2022 19:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La setena edició de la Gran Fons Montsant Bike es portarà a terme aquest diumenge 20 de Març. Tot i l’afectació de l’aturada COVID, en 2021 es va poder fer modificant la seva data original al calendari, i ja en 2022 recupera la data habitual al mes de Març.

Hi hauran 2 recorreguts. L’adventure amb 75km i 2.000m de desnivell positiu on es caracteritza per no haver marcatge i on els participants han de dominar el GPS. Alhora, aquest recorregut també presenta un format raid, amb trams enllaç i trams especials, i podent participar en equip. L’altre recorregut, l’Open, és de 38km i 1.000m de desnivell positiu, on sí hi haurà marcatge i és de caire més popular.

La marxa ciclista també presenta novetats en relació a les disciplines. Per primer cop hi haurà bicicletes de gravel (bicicletes de carreteres adaptades a anar per camins), mentre que la disciplina de e-bike (bicis elèctriques) augmenta en participació. Finalment estarà la tradicional btt de tota la vida i on hi ha més ciclistes inscrits.

La marxa esta organitzada pel Club Esports Aventura Naturetime de Cambrils, i compta amb el suport del Parc Natural de la Serra de Montsant i l’Ajuntament d’Ulldemolins, així com la col·laboració de la resta de municipis per on transcorre.

Es podrà fer el seguiment de la marxa ciclista a www.montsantbike.com

Comentarios
Multimedia Diari