Veure el CF Reus - Eldense val una joguina nova

Campanya solidària conjunta entre Creu Roja i el club roig-i-negre

19 mayo 2017 20:57 | Actualizado a 24 diciembre 2019 21:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Totes les persones que aquest diumenge a les dotze del migdia portin a l’Estadi Municipal de Reus una joguina nova per a la campanya de joguines de Creu Roja Joventut rebran una entrada gratuïta per accedir al partit entre el C. F. Reus Deportiu i el C. D. Eldense, corresponent a la 17a jornada del Grup III de Segona Divisió B.

El punt de recollida se situarà a l'anomenada Porta Solidària, situada a l'accés al Camp Annex de l'Estadi Municipal i estarà en funcionament des de les 10 h del mateix diumenge i mentre duri el partit. Les persones que portin una joguina nova obtindran una entrada de lateral per presenciar l’encontre. D’aquesta manera el C. F. Reus Deportiu col·labora un any més a favor de la campanya de joguines de la institució humanitària.

Tant per a la iniciativa d’aquest diumenge com per al conjunt de la campanya, Creu Roja Joventut sol·licita que les joguines siguin noves - ja que tots els infants tenen dret a estrenar una joguina independentment de la situació econòmica de les seves famílies- no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc en grup.

La campanya de joguines de Creu Roja Joventut arriba enguany a la 23a edició i sota el lema “Hi ha moltes joguines, tria la teva forma d’ajudar. Posa en forma la teva solidaritat” pretén recollir joguines perquè els infants de les famílies en situació de vulnerabilitat també puguin gaudir aquestes festes de Nadal. En el conjunt de Tarragona i les Terres de l'Ebre la previsió és la de recollir prop de 12.000 joguines que es repartiran entre 2.650 infants en risc del territori.

La campanya de joguines s'allargarà fins al 31 de desembre. A Reus s'han habilitat com a punts de recollida l'oficina local a la ciutat, situada al carrer Doctor Ferran 33-37, i la llar d’infants Maria Assumpció Cuadrada, ubicada al carrer Sardà, 24. La resta de punts de recollida del territori, així com tota la informació de la campanya, estan disponibles al web www.lajoguinaeducativa.com.

Comentarios
Multimedia Diari