Èxit en la 1ª Cursa de les Dones de Cambrils

La reusenca Astrid Faganeles va amb  la victòria amb un temps de 20m 28s

30 noviembre 2018 17:30 | Actualizado a 01 diciembre 2018 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les corredores Astrid Faganel (Reus) amb 20m28s, Gemma Bonjorn (Linyola) del Club Track amb 21m02s i la cambrilenca Patricia Perpinyà, del Club Triatlò Cambrils amb 21m47s, pugen al podi com a millors absolutes de la primera edició de la Cursa de les Dones de Cambrils.

També van pujar al podi com la millor en la seva categoria la cambrilenca Paula Cavallé com a cadet-juvenil 23m38s; Luisa maria Valencia, de Reus, coma millor junior amb 26m30s; la tarragonina Fermina Garrido amb 21m59s com a millor sènior; Montserrat Ramon, de Mont-roig del Camp, amb 25m32s com a millor veterana; en la categoria de màster, la millor va ser Carmen Ferré, de Tarragona, amb 22m34s; Montserrat Roig de Les Borges del Camp, va ser la millor Màster Plus amb 31,11s; i el premi a la millor cambrilenca va ser per la local Patricia Perpinyà.

Es va fer un reconeixement també a la participant més jove, Júlia Guinaldo amb 12 anys, de Miami Platja, que va fer un temps de 32m33s ; així com a la participant més gran que va ser amb 75 anys la Magdalena Novo, de Cambrils, i que va acabar la prova amb 1h i 23s.

El recorregut dels 5k va ser al costat del mar seguint el passeig de les Palmeres, en un circuit pla i amb vistes espectaculars de Cambrils. La cursa familiar va fer una part d’aquest recorregut ja que només feia 2,5k.

Un dels protagonistes d'aquesta primera edició va ser la reivindicació de Igualtat entre les persones i la eliminació de la violència contra les dones, ja que la Cursa era una de les Activitats de les Jornades per als bons tractes que s’ha portat a terme a la ciutat de Cambrils

L’altre protagonista de la jornada va ser l’acció solidària de la cursa recaptant diners per l’Associació Salut i Cames, amb la finalitat d’ajudar a l’Hospital Sant Joan de Déu en la seva feina lluitant contra el Càncer Infantil. En aquesta primera edició es va recaptar gairebé 500€: 391€ de la cursa més les vendes de marxandatge de l’Associació.

Des de l’organització, Àrea Politiques d’Igualtat, Esports Cambrils i Naturetime, es valora molt positivament l’èxit de participació d’aquesta primera edició amb gairebé 300 dones i 100 famílies que van omplir amb la samarreta lila el passeig de Cambrils per una bona causa i esperen que la segona  edició serveixi per fer créixer l'esdeveniment al terme municipal.

Guanyadors: https://results.chronotrack.com/event/results/event/event-45797

 

Comentarios
Multimedia Diari