Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ports inicia les obres a la dàrsena pesquera del port de Deltebre

El projecte millorarà i potenciarà l’accés, l’amarratge de la flota pesquera, l’evacuació de les aigües pluvials i la recollida dels olis usats

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge dels operaris treballant, aquest dilluns a Deltebre.  FOTO: joan revillas

Imatge dels operaris treballant, aquest dilluns a Deltebre. FOTO: joan revillas

Ports de la Generalitat ha iniciat les obres a la dàrsena pesquera del port de Deltebre per millorar el servei als pescadors. El projecte millorarà i potenciarà l’accés a la dàrsena pesquera, l’amarratge de la flota pesquera, l’evacuació de les aigües pluvials i la recollida dels olis usats de les embarcacions de pesca. L’actuació forma part del Pla d’inversions 2019-2022 de Ports, tindrà un cost de 85.000 euros i un termini de dos mesos.

«Invertim 85.000 euros per adequar les instal·lacions i donar millor qualitat de servei, amb l’objectiu d’impulsar el sector pesquer i continuar posicionant el port de Deltebre com a motor econòmic del municipi i la seva àrea d’influència», ha explicat el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes.

Així, es construirà un nou accés directe a la dàrsena pesquera,  ja que actualment l’entrada a la zona de pesca es fa pel vial interior del port que dona accés a la dàrsena esportiva. El nou accés anirà des de la rotonda que hi ha a la intersecció entre el carrer Urbanització Riumar III-J i la carretera T-340. El vial es complementarà amb una illeta per distribuir el tràfic rodat, una vorera paral·lela a la calçada i una barra de control d’accés automatitzat a la dàrsena pesquera perquè els pescadors puguin accedir mitjançant una aplicació al mòbil. Després el nou espai s’urbanitzarà amb diferents paviments i se senyalitzarà verticalment i horitzontalment. A més, a l’interior de la vorera es farà una vorada enjardinada per tal que el conjunt quedi més integrat entorn del Delta
 

Comentarios

Lea También