Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

27 municipis de Terres de l'Ebre rebran ajuts de l'Estat arran dels temporals

Ho ha aprovat avui el Consell de Ministres

Diari de Tarragona

Whatsapp
El desbordamiento del barranco del Llop provocó graves daños en Alcanar Platja. FOTO: ACN

El desbordamiento del barranco del Llop provocó graves daños en Alcanar Platja. FOTO: ACN

El Consell de ministres d’avui 2 de novembre de 2018 ha declarat la província de Tarragona com a zona afectada greument pels temporals dels passats dies 18 i 19 d’octubre. 

Els municipis implicats son 27 de les Terres de l’Ebre: Alcanar, l’Aldea, Aldover, Alfara de Carles, Ametlla de Mar, l’Ampolla, Amposta, Batea, Benifallet, Bot, Deltebre, Freginals, Godall, Horta de Sant Joan, La galera, La Sénia, Mas de Barberans, Masdenverge, Paüls, Roquetes, Sant Carles de la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Santa Bàrbara, Tivenys, Tortosa, Ulldecona, y Vinebre.

La subdelegació del Govern a Tarragona va transmetre al Govern d’Espanya la valoració dels danys ocorreguts principalment a infraestructures, equipaments i instal·lacions de tots aquests municipis.

El consell de Ministres, un cop delimitada aquesta zona, entre altres d’Espanya, avui ha adoptat les mesures adients en compliment de l’article 24 de la llei 17/2015 de 9 de juliol, del Sistema Nacional de Protecció Civil, pel que fa a ajudes destinades a pal·liar danys personals, materials en habitacles, establiments industrials, mercantils, agraris, marítims pesquers, turístics i altres serveis.

També s’inclouen danys a persones físiques o jurídiques que hagin realitzat prestacions personals o de bens, i règim d’ajuts a corporacions locals; danys en infraestructures municipals i xarxa viària, actuacions de restauració ambiental, en el domini públic marítim terrestre, i demés infraestructures públiques. A més, s’adoptaran mesures laborals i de Seguretat Social.

Davant d’aquestes mesures, el subdelegat del Govern a Tarragona, Joan Sabaté ha expressat la seva satisfacció personal i institucional per l’acord del Consell de Ministres que s’ha adoptat avui. I reitera, als Ajuntaments, la disponibilitat de la Subdelegació per a la gestió d’aquesta situació excepcional.        

Temas

Comentarios

Lea También