A presó després de ser enxampat per l’amo robant en una casa a Móra la Nova

Anava amb una altra persona i s’havien endut diners i joies. Ja havia estat arrestat el 22 d’abril per fets similars a Vilalba dels Arcs

08 junio 2021 09:49 | Actualizado a 08 junio 2021 09:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un veí de Móra la Nova de 30 anys ha ingressat a presó com a sospitós del robatori en una casa de la mateixa localitat. El jutge de Falset ha tingut en compte la reiteració delictiva ja que el passat 22 d’abril ja fou arrestat pels Mossos d’Esquadra després d’entrar a robar en un domicili de Vilalba dels Arcs i emportar-se una moto, amb la qual va patir un accident –fou recollit en un vehicle pel seu còmplice–. Fou detingut després que anés a curar-se a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre.
Els fets d’ara van tenir lloc el passat 31 de maig en un immoble de Móra la Nova. El seu propietari va tornar a casa a tres quarts d’onze del matí. Va escoltar un soroll procedent de la planta superior. Quan va pujar, es va trobar dos homes, que immediatament van fugir per la terrassa, i van saltar al carrer des de tres metres d’alçada. Inicialment havien accedit a l’edifici després d’escalar per la paret. La víctima va trobar a faltar joies i diners.
Els Mossos d’Esquadra van acudir a la casa després de rebre la trucada. Les dades aportades pel denunciant, el indicis i per la investigació, van permetre que al dia següent els agents poguessin detenir el presumpte autor. L’arrest es va produir a les dues de la tarda del dia 1 al seu propi domicili. 
Els antecedents
L’home té mitja dotzena de detencions anteriors per delictes contra el patrimoni. Els 22 d’abril, els Mossos van ser alertats d’un accident de trànsit d’una moto a Vilalba. Al lloc va acudir també el propeitari, que havia eastat alertat per un conegut, que s’interessava pel seu estat. L’home va comprobar després que li havien entrat a robar a casa seva. El lladre fou detingut aquell mateix dia.

Comentarios
Multimedia Diari