Ebre Amposta

Ajudes per modernitzar els comerços locals d'Amposta

L’Ajuntament d’Amposta ha atorgat més de 16.000 euros a 13 establiments d’Amposta

REDACCIÓ

Whatsapp
Imatge d'arxiu de la zona comercial d'Amposta. FOTO: JOAN REVILLAS

Imatge d'arxiu de la zona comercial d'Amposta. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament d’Amposta ha resolt la convocatòria del 2019 de les subvencions a la modernització del comerç. S’han atorgat 16.000 euros a 13 establiments diferents, que han fet una inversió total de més de 175.000 euros en la modernització i millora dels seus establiments comercials.

Malgrat que hi haviaquatre programes, totes les ajudes s’han donat en el programa 1 (afavoriment de la continuïtat dels locals comercials) i programa 2 (arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i/o exteriors).

L’Ajuntament ja ha obert la convocatòria per al 2020, amb una partida de 30.000 euros. El plaç per fer la petició de la subvenció serà fins el 30 d’octubre. En aquesta convocatòra es preveu subvencionar actuacions realitzades des del dia 1 de gener del 2020. S’estructura en dos programes. El primer per a l’afavoriment de la continuïtat de locals comercials i en el qual s’atorgaran ajuts del 40% de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment. En aquest programa es poden subvencionar despeses com la renovació i millora tecnològica, inversió en e-comerç, actuacions destinades a la seguretat de l’empresa comercial o la millora en sostenibilitat.

Quant al segon programa, igual que en les anteriors subvencions, està destinat a l’arranjament de locals comercials en obres d’adequació d’interiors i exteriors i es concediran ajuts del trenta per cent de la inversió justificada fins a un màxim de 2.000 euros per establiment.

En aquest programa d’ajuts als comerços d’Amposta es podran justificar despeses com l’ampliació del local comercial quan suposi annexionar espais o locals contigus o projectes de millora com la supressió de barreres arquitectòniques entre d’altres.

Comentarios

Lea También