Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Alcanar tanca els accessos secundaris a les Cases

 Per a evitar l'entrada de persones amb segona residència. L'única entrada és per la N-340 cap al carrer Trafalgar

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. Alcanar

FOTO: Aj. Alcanar

Des d’aquesta setmana l’accés a les Cases només es pot realitzar mitjançant l’entrada principal de l'N-340 cap al carrer Trafalgar per a evitar el desplaçament a segones residències.

La resta d’accessos secundaris i camins estan tallats a la circulació de forma permanent. A més,  amb motiu de l'aplicació de les mesures de restricció de circulació decretades per l'estat d'alarma i per evitar la propagació de la covid-19, la Policia Local d'Alcanar fa controls als accessos de les diferents zones turístiques del municipi.

El govern municipal dona suport a aquest conjunt d'actuacions que està portant a terme la Policia Local d'Alcanar. En aquest sentit, el regidor de governació, Jordi Bort, explica que la decisió "s’ha pres per a evitar l’arribada de turistes i persones que volen traslladar-se a la segona residència sobretot de cara a Setmana Santa i també per augmentar la seguretat de la ciutadania".

Per la seua banda, Joan Roig, alcalde d'Alcanar demana "comprensió i cooperació de la ciutadania en aquests moments tan difícils" i confia que "tot anirà bé perquè al nostre municipi tothom hi posa de la seua part per lluitar contra la covid-19".

Temas

Comentarios

Lea También