Alta participació en les votacions dels Pressupostos Participatius de Tortosa

Més de 250 persones ja han participat en els dos primers dies per fer-ho

19 mayo 2017 15:29 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Força participació en els dos primers dies per votar als Pressupostos Participatius de Tortosa, fins aquest dilluns en el marc de la Fira ExpoEbre.

Des que van obrir les urnes, divendres al matí, ja hi ha hagut més de 250 persones que han emès el seu vot per escollir les seues propostes on destinar 130.000 euros d’inversions a Tortosa, 10.000 als Reguers i 10.000 a Vinallop.

Acompanya a la urna un seguit de grans plafons (al costat de l’escenari del pavelló firal) amb totes les propostes que van a votació.

Unes d’aquestes persones que ahir van votar era el matrimoni format per Cinta Turón i Àngel García, que van votar les mateixes propostes, sobretot adreçades al bé de les persones i per millorar l’accessibilitat de les voreres per a les persones amb discapacitat.

«M’agrada que s’hagen fet aquests Pressupostos Participatius», explicava García al Diari. «Teníem clar que volíem participar».

També per al jove Víctor Vergés, de 31 anys, era important la celebració d’aquest esdeveniment. «Aquest tipus de propostes són salut per a la democràcia», afirmava. «Crec que és molt important participar. Com més participem millor. Totes les propostes estan molt bé».

Es poden votar fins a 3 opcions de les 140 propostes. Podran votar totes aquelles persones que a data 31 de desembre de 2016 tinguen 16 anys o més i consten empadronades a Tortosa. En el moment de la votació hauran d’acreditar-se amb el DNI, NIE, passaport o carnet de conduir.

La urna estarà a la Fira Expoebre (que té entrada gratuïta) fins demà dilluns. Del 2 al 6 de maig, es traslladarà a l’Ajuntament, a les EMD de Bítem, Campredó i Jesús i a les oficines municipals d’Els Reguers i Vinallop.

 

Comentarios
Multimedia Diari