Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Ebre Serveis

Amposta planteja un nou pàrquing per a l'Hospital Comarcal

Des del consistori ampostí han afirmat que destinaran part del PAM a ubicar nous aparcaments a la zona

R.REGOLF

Whatsapp
Foto: Joan Revillas/DT

Foto: Joan Revillas/DT

L’Ajuntament d’Amposta assumirà el cost de construir un nou aparcament per als usuaris de l’Hospital Comarcal d’Amposta. Un espai molt sol·licitat per la ciutadania, que des del consistori s’han compromès a finalitzar abans que finalitzi l’actual legislatura.

«Podríem haver decidit destinar els diners del Pla d’Acció Municipal a una altra millora per a la ciutat, però hem acordat invertir-los a millorar la zona l’Hospital Comarcal. D’aquesta manera oferirem un millor servei a la ciutadania i, possiblement, també ens aportarà més facilitats al moment d’inaugurar nous serveis mèdics», afirmava l’alcalde de la ciutat, Adam Tomàs. El batlle afegia que utilitzaran part dels 715.000 euros del PAM 2019-23 a habilitar aquests espais d’aparcament, que estaran situats entre el carrer de les Escoles, el de Ronda i el Cervantes.

Poble Nou del Delta

D’altra banda, durant el ple municipal que es va celebrar dilluns al vespre, es va portar a l’aprovació provisional de la modificació puntual del POUM per modificar els país establerts com a zones verdes i d’equipaments comunitaris. «Aquesta modificació facilitarà la ubicació de la depuradora del Poble Nou. A més, també s’està treballant en el desplegament del gas propà al municipi, i aquesta reforma ens aportarà més recursos al moment d’ubicar el dipòsit», deia Tomàs.

A banda, des del grup d’Esquerra d’Amposta van portar una moció al ple municipal per sumar-se a la proposta de l’Ajuntament de la Ràpita que reclama acabar el camí de guarda de la Badia dels Alfacs, al qual hi ha destinats 14 MEUR per finalitzar les actuacions que van des de la Torre de Sant Joan fins a Sant Carles de la Ràpita.

Temas

Comentarios

Lea También