Arrangen la pujada a la fortificació de Tenasses, al barri de Remolins

L'actuació té un cost de més de 40.000 euros

REDACCIÓ

Whatsapp
La pujada a Tenasses. FOTO: JOAN REVILLAS

La pujada a Tenasses. FOTO: JOAN REVILLAS

L’Ajuntament de Tortosa ha dut a terme obres d’asfaltatge i arranjament de la pujada de Tenasses, a la costa del Célio, al barri de Remolins. L’actuació, que afecta una distància de gairebé un quilòmetre, té un cost de més de 40.000 euros. L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, ha explicat que «l’arranjament de la costa del Célio s’emmarca dintre la important millora en la via pública que estem duent a terme a tota la ciutat». «Seguim complint amb el Pla d’Acció Municipal, arribant a tots i cadascun dels barris i pobles de Tortosa», assegura.

L’alcaldessa afegeix que «l’aposta per un bon manteniment de la via pública és innegable, quan acabi l’any haurem invertit més de 3 milions d’euros» en arranjament de carrers i camins.

El passat mes de juny, al mateix barri de Remolins, també es va asfaltar els carrers de la Descàrrega, Pasqual Roca i les travessies de Pasqual Roca i Felip Pedrell, amb un cost superior als 30.000 euros.

A més, segons Roigé, quan l’Ajuntament de Tortosa rebi la subvenció de l’Estat, de més de 200.000 euros, per a l’arranjament de camins, s’actuarà de forma imminent complementant-ho amb una partida pròpia que doblarà aquesta quantitat.

Comentarios

Lea También