Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Arrenquen les obres per ampliar el dispensari mèdic dels Reguers a Tortosa

El nou espai gaudirà d'una millor distribució i també inclourà el servei d'assistent social del poble

Marina Pallás

Whatsapp
Imatge dels operaris treballant en les obres de reforma, ahir al matí als Reguers. FOTO: MARINA PALLÁS

Imatge dels operaris treballant en les obres de reforma, ahir al matí als Reguers. FOTO: MARINA PALLÁS

L’Ajuntament de Tortosa ha iniciat les obres de reforma integral i ampliació del dispensari mèdic dels Reguers.

L’actuació consisteix en una nova distribució de l’espai interior, sobre una superfície de 116,59 metres quadrats, que inclou les consultes mèdiques i d’infermeria, sala d’espera, lavabos adaptats, vestíbul i magatzem.

Amb els treballs de millora que s’estan executant s’aconseguirà una millor distribució per a les tasques a realitzar i les consultes mèdiques i d’infermeria estaran comunicades directament, un aspecte que millorarà la feina dels professionals sanitaris, a més que es gaudirà de millor ventilació a l’exterior.

Així, a més a més, s’ha tombat una de les parets de l’edifici i s’ampliarà més l’espai destinat a la sala d’espera.

El dispensari mèdic del poble està ubicat als baixos del mateix edifici que acull les dependències municipals dels Reguers, amb accés pel carrer Sant Gregori.

El pressupost de l’obra és de 53.240 euros aportats íntegrament per l’Ajuntament de Tortosa, finançats dins el pressupost del 2016. L’obra ha estat adjudicada a l’empresa Juan Antonio Tomàs i està previst que finalitze durant aquest mes de febrer.

L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha explicat en una visita a les obres que el nou espai remodelat també servirà per ubicar els serveis d’assistència social del poble.

«A Campredó vam implementar la novetat d’ubicar al mateix lloc els serveis d’assistència social. Creiem que és bo que puguen compartir l’espai perquè en moltes ocasions poden ser els mateixos usuaris i el personal també pot treballar en col·laboració», ha valorat.

L’alcaldessa dels Reguers, Esther Vidal, ha valorat molt positivament l’arribada de les obres, ja que es tractava d’una reivindicació del poble i ha volgut destacar la millora general del servei que suposarà aquesta actuació.

«Tal com estava construït se sentien totes les converses de les consultes i les condicions sonores no eren les més adequades», ha detallat. «Tampoc era adequat que els usuaris haguessen de pujar escales per visitar-se amb els assistents socials», ha comentat en relació al nou servei que també s’inclourà a la planta baixa.

L’alcalde ha insistit que aquesta era una millora molt necessària, ja que l’última actuació que s’hi havia fet va ser fa divuit anys i l’espai quedava «petit i obsolet».

Temas

  • EBRE

Lea También