Arriba el Festival de teatre i circ d'Amposta en la seua edició més internacional

Paral·lelament, demà a la nit, al mercat se serviran 4.000 tastos

19 mayo 2017 17:54 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Demà arrenca a Amposta la tercera edició del Festival de teatre i circ FesticAM, que enguany s’ha ampliat fins diumenge al migdia i que oferirà set espectacles de companyies de quatre nacionalitats diferents.

Des del passat mes de juny, el FesticAM forma part de la plataforma Artsdecarrer, que aglutina els principals festivals que tenen una programació fonamentalment d’espectacles de carrer arreu de Catalunya. Aquesta novetat suposa un impuls important per al festival, que espera tenir la resposta favorable del públic en aquesta edició per poder continuar creixent.

El festival internacional de Teatre i Circ Ciutat d’Amposta és una proposta cultural i artística que neix des de l’Escola de teatre i circ d’Amposta organitzada conjuntament amb l’Ajuntament d’Amposta, amb l’objectiu d’impulsar la ciutat com un espai de referència del circ, el teatre físic i les arts escèniques a les Terres de l’Ebre i convertir-la en un aparador de diferents propostes i projectes de circ i teatre d’arreu del país i també internacionals.

Amb l’objectiu de continuar creixent i consolidant el festival, s’ha iniciat relació amb la cita internacional de més renom i prestigi del país, Fira Tàrrega.

Així, Fira Tàrrega estarà present al FesticAM amb l’espectacle Entre Tazas, de la creadora Alina Stockinger, un espectacle produït dins el màster de creació de Fira Tàrrega, començant així una relació de col·laboració que l’organització vol anar consolidant any rere any.

A més de l’espectacle Entre Tazas, el FesticAM comptarà amb la presència de la Cia. Albadulake, Los Herrerita, Maintomano i Claire Ducreux.

La programació es completarà amb un taller de circ de l’Escola de teatre i circ d’Amposta (EtcA) i una representació teatral a càrrec d’alumnes, fonamentalment joves, de l’EtcA, que commemorarà el 400 aniversari de la mort del dramaturg William Shakespeare.

També s’ha inclòs la inauguració de la Temporada de Xarxa Amposta, que programarà els Farrés Brothers amb el seu últim espectacle Tripula. A més a més, demà després de l’acte d’inauguració del festival, tindrà lloc el III Tasta el mercat de nit.

Es tracta d’una iniciativa de l’Associació de Venedors del Mercat, en conveni amb la Regidoria de Comerç d’Amposta, que oferirà a través de 10 parades del mercat fins a 4.000 tastos amb la voluntat de dinamitzar i promocionar el producte de quilòmetre zero i la gastronomia relacionada amb la cultura. 

Comentarios
Multimedia Diari