Ascó reformarà el projecte del complex esportiu i hoteler d'acord amb l'opinió dels veïns

Els veïns han pogut donar la seva opinió i manifestar el que millorarien respecte l'estudi presentat per l´equip de governa

19 mayo 2017 16:30 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Ajuntament d’Ascó reformarà el projecte del complex esportiu i hoteler d’acord amb les opinions expressades pels veïns en un procés participatiu que s’ha tancat aquesta setmana. Els veïns han pogut donar la seva opinió i manifestar el que millorarien respecte l’estudi presentat per l’equip de govern.

En un inici, el complex contemplava en una mateixa parcel·la un hotel amb 30 habitacions, un spa amb una piscina coberta d’uns 18 metres de llargada, un auditori amb un aforament d’unes 160 localitats, un bar-restaurant per a 200 comensals, dues pistes de pàdels cobertes, un gimnàs, una sala multi usos i un aparcament soterrat per a 70 vehicles.

Ara, i després dels procés participatiu, l’ajuntament assumirà els següents canvis. En primer lloc, la transformació de la zona d’spa en una piscina climatitzada apta per fer-hi natació, cursos i altres activitats aquàtiques. En segon terme, es reubicarà el bar-cafeteria perquè aquest sigui accessible des de l’exterior i per a totes les instal·lacions del complex.

A més, es construirà només una pista de pàdel, s’habilitarà un espai lúdic per a infants i es mantindrà el mur de pedra que envolta el complex, a excepció del de baix, ja que aquest no faria possible l’ampliació de la vorera.

Finalment, l’ajuntament ha acceptat l’encàrrec d’un estudi de viabilitat i de la demanda potencial per a dimensionar adequadament totes les instal·lacions que aculli el complex. La voluntat és incidir en la seva eficiència i sostenibilitat.

La voluntat és completar la tramitació del projecte enguany -aprovació de l’avantprojecte i el projecte- i iniciar les obres el 2018. El seu cost és una incògnita tot i que l’alcalde d’Ascó, Josep Maria Buixeda, va estimar que la proposta inicial tindria un cost entreels 5 i els 8 milions d’euros.

Comentarios
Multimedia Diari