Atraquen a mà armada una sucursal del Santander i s'emporten un botí

Els dos lladres, amb gorres i les cares tapades, van tancar els treballadors al lavabo i van cometre el robatori, que algunes fonts elevena 60.000 euros, abans d'abandonar la sucursa

19 mayo 2017 22:24 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos homes amb gorres i les cares tapades van atracar ahir a mà armada una sucursal del Banco Santander a Tortosa, concretament a la cèntrica plaça Alfons XII.

Els fets van succeir a les 14.30 hores, just quan l’oficina hauria tancat al públic i els treballadors estaven efectuant el balanç de la jornada.

Els dos homes van entrar a la sucursal i sota l’amenaça d’una arma de foc curta –està per determinar si era real o no– els haurien obligat a tancar-se al lavabo. Més enllà d’això, els lladres no haurien comès cap agressió física als treballadors.

Abans o després d’aquest fet, els lladres van aconseguir robar una certa quantitat de diners, abans de marxar de manera immediata de l’entitat bancària. Fonts coneixedores del cas xifren en 60.000 euros la quantitat sostreta, apunta l’Agència Catalana de Notícies.

Posteriorment, els dos homes van sortir de l’oficina i van abandonar a peu les immediacions. Es desconeix si algun còmplice els esperava a les proximitats amb algun vehicle.

En aquesta hora central del dia, d’intensa calor, hi ha pocs transeünts al carrer.

Els Mossos d’Esquadra, alertats dels fets, es van traslladar ràpidament a la sucursal i immediatament els agents de la unitat científica van començar a recollir proves per facilitar la investigació, per exemple a la porta d’entrada de l’oficina (vegeu imatge) o possibles marques de les sabates dels lladres.

Els agents també van entrevistar els testimonis amb la finalitat d’obtenir dades sobre els possibles autors dels fets.

De manera paral·lela, la policia catalana va posar en marxa un dispositiu de control i recerca als principal accessos i sortides de la ciutat amb l’objectiu d’interceptar els atracadors.

Comentarios
Multimedia Diari