Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Batea reclama les 30 places de la residència

Rebutja els arguments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Marina Pallás

Whatsapp
L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, insta el Govern a complir el conveni signat amb relació a la residència. Foto: Joan Revillas

L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, insta el Govern a complir el conveni signat amb relació a la residència. Foto: Joan Revillas

L’Ajuntament de Batea, en un ple extraordinari, ha rebutjat els arguments pels quals el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha denegat la concertació de les 30 places pendents (de les 60 disponibles) de la residència d’avis municipal del poble. Al ple s’ha aprovat unànimement una resolució que insta, una vegada més, el Govern a complir el conveni signat per les dues administracions i els requeriments que, fins a tres vegades, ha aprovat el Parlament en aquest sentit.

El ple ha manifestat que «l’argument pel qual se’ns denega la concertació de 30 places a la Residència per a la gent gran de Batea és fals, ja que no és cert que no hi hagi llista d’espera a la Residència de Batea ni a la Terra Alta» i que «la concertació d’aquestes 30 places és una urgència social de primer ordre per a la nostra comarca».

L’Ajuntament de Batea assenyala que la gent gran que espera poder ocupar aquestes places tenen rendes procedents de l’agricultura que no donen cap altra opció o alternativa si no és la de ser atesos en una residència pública. 

Temas

Comentarios

Lea También