Batea reclama les 30 places de la residència

Rebutja els arguments del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

12 octubre 2017 15:02 | Actualizado a 12 octubre 2017 15:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Batea, en un ple extraordinari, ha rebutjat els arguments pels quals el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha denegat la concertació de les 30 places pendents (de les 60 disponibles) de la residència d’avis municipal del poble. Al ple s’ha aprovat unànimement una resolució que insta, una vegada més, el Govern a complir el conveni signat per les dues administracions i els requeriments que, fins a tres vegades, ha aprovat el Parlament en aquest sentit.

El ple ha manifestat que «l’argument pel qual se’ns denega la concertació de 30 places a la Residència per a la gent gran de Batea és fals, ja que no és cert que no hi hagi llista d’espera a la Residència de Batea ni a la Terra Alta» i que «la concertació d’aquestes 30 places és una urgència social de primer ordre per a la nostra comarca».

L’Ajuntament de Batea assenyala que la gent gran que espera poder ocupar aquestes places tenen rendes procedents de l’agricultura que no donen cap altra opció o alternativa si no és la de ser atesos en una residència pública. 

Comentarios
Multimedia Diari