Batea veurà acabada la nova piscina coberta aquesta primavera

Les obres de la piscina coberta, de quatre carrils, finalitzaran el mes de març, mentre que la nova pista de pàdel s´obrirà a l´estiu

19 mayo 2017 20:43 | Actualizado a 22 mayo 2017 07:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La nova piscina coberta de Batea estarà acabada a finals d’aquest mes de març i podria obrir-se a l’abril o maig, segons informa al Diari l’alcalde de Batea, Joaquim Paladella.

A més a més de la nova piscina, ubicada a la zona esportiva al costat del camp de futbol i de les dos piscines descobertes, a dalt de la mateixa es construirà una pista de pàdel (vegeu la imatge).

Per a la construcció d’aquesta nova piscina, de quatre carrils, 25 metres de llargària i 1,35 de profunditat, s’ha comptat amb un pressupost de 600.000 euros, sense alguns serveis que encara falten determinar. Per fer la inversió no ha sigut necessari demanar un crèdit, sinó que s’ha pogut executar disposant dels diners del romanent de tresoreria.

«I estem arribant al tram final de les obres sense que això haja variat», concreta l’alcalde. El servei de neteja serà a concurs un cop s’acaben les obres. La piscina coberta tancarà quan s’obren les descobertes, per Sant Joan, quan s’estrenarà la pista de pàdel.

 

Carnet ‘Viu Batea’

Des de fa tres anys que l’Ajuntament de Batea ofereix el carnet ‘Viu Batea’, amb el qual els empadronats, per només 30 euros a l’any, poden accedir de forma completament gratuïta a les piscines durant tot l’estiu, al gimnàs municipal qualsevol dia de la setmana i al cinema els caps de setmana, a més de disposar de lliure accés als equipaments esportius com el camp de futbol i poder accedir a Internet a la biblioteca municipal. El carnet també el poden gaudir persones no empadronades al municipi per 50 euros.

Ara, la piscina coberta i la pista de pàdel s’afegeixen als serveis oferts pel mateix preu.

«Actualment tenim 960 abonats i preveiem tindre’n 200 més», diu l’alcalde Paladella. «Tots els serveis del poble van a ple rendiment. Abans es registraven 30 persones que anaven al cinema en un cap de setmana. Ara, 150. I paradoxalment no hem baixat la recaptació i els números surten bé perquè sovint persones que venen a Batea de forma més esporàdica i que no tenen el carnet paguen l’entrada a la piscina o al cinema en veure que hi va la resta de la gent».

Batea és probablement l’únic municipi de les Terres de l’Ebre que disposa d’un carnet amb aquestes condicions.

Comentarios
Multimedia Diari