Benifallet celebrarà aquest cap de setmana el Dia mundial de les Coves

Els visitants de les coves Meravelles d'aquest diumenge rebran un obsequi

02 junio 2021 17:11 | Actualizado a 02 junio 2021 17:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les Coves Meravelles de Benifallet s’afegeixen aquest diumenge, dia 6 de juny al Dia mundial de les Coves i el Món Subterrani organitzat per ACTE (Asociación de Cuevas Turísticas Españolas). Es tracta d’una commemoració que reivindica l’aprovació, de manera oficial, d’aquest dia per part de la UNESCO.

Benifallet se suma a aquesta celebració amb la Conferència «La geologia de Benifallet i les Coves Meravelles», a càrrec de Joaquim Roset, enginyer geòleg i màster en Ciència, Tecnologia i Gestió de l’Aigua per la Universitat de Salamanca que tindrà lloc dissabte, 5 de juny, a les 19 hores al Casal Municipal. A més aquest diumenge 6, totes les persones que optin per visitar les Coves Meravelles rebran un obsequi.

Des de ACTE, en col·laboració amb la International Caves Show Association, es duran a terme diferents accions, tant presencials als espais subterranis, com a través del web i de les xarxes socials, per conscienciar sobre la importància de la conservació de les Coves Turístiques a tot el món. Aquesta iniciativa, s’engloba dins d’una àmplia campanya de divulgació d’informació sobre la importància de les coves turístiques a Espanya.

Comentarios
Multimedia Diari