Bolca un camió a l'N-340 a les Cases d'Alcanar

Aquest matí un altre vehicle de gran tonatge s'ha accidentat a la carretera de Rasquera al Perelló

06 agosto 2018 16:03 | Actualizado a 06 agosto 2018 16:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Segon sinistre d'un camió  aquest dilluns a les Terres de l'Ebre. A les 13.30 hores un vehicle de gran tonatge s'ha accidentat i ha bolcat a l'alçada del quilòmetre 1.063 de la carretera N-340, al terme d'Alcanar. El camió circulava en sentit sud quan per causes que s'investiguen s'ha desviat a la dreta i ha acabat sortint de la via, bolcant i tirant tota la càrrega. El conductor ha resultat ferit menys lleu i ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital Comarcal de Vinaròs, segons ha informat el Servei Català del Trànsit. 

L'accident ha tingut lloc a uns 50 metres de l'accés al nucli de les Cases d'Alcanar, un punt negre de l'N340 on el Ministeri de Foment té previst construir una rotonda. 

Precisament està previst que els camions de gran tonatge siguin desviats des de l’N-340 a l’AP7, molt provablement a partir del mes de setembre, com  una mesura per reduir l’alta sinistralitat que suporta la carretera nacional al seu pas per les Terres de l’Ebre. 

Aquest és el segon accident d'un camió avui a l'Ebre, després del que ha tingut lloc a la carretera TV3022 entre Rasquera i el Perelló a les 10.38 del matí. 

Comentarios
Multimedia Diari