Más de Ebre

Bona acollida de la primera Fira del Consum Conscient d’Amposta

La mostra de productes i serveis sostenibles i de proximitat va estar organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre

N. Serra

Whatsapp
Parades de productes i serveis sostenibles a la fira  FOTO: N. Serra

Parades de productes i serveis sostenibles a la fira FOTO: N. Serra

Ahir dissabte, de 10 h a 14 h va tenir lloc la primera Fira del Consum Conscient d’Amposta. La mostra de productes i serveis sostenibles i de proximitat, va estar organitzada per l’Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, juntament amb el Mercat municipal i l’Ajuntament d’Amposta.
Al llarg del matí, a la Plaça del Mercat de la capital del Montsià, es van poder visitar una vintena de parades que oferien serveis i productes de diferents sectors com l’alimentació, la mobilitat o la cosmètica i es van dur a terme activitats com xarrades amb l’objectiu de conscienciar sobre els beneficis del consum responsable per a la societat i el planeta.

Judit Jornet, membre de l’Ateneu i dinamitzadora de la fira remarca la importància de la jornada: «És molt interessant que tanta gent com pugui s’adoni que existeix un model i una forma de consumir de proximitat, que té en compte el territori, el planeta i l’entorn en el qual vivim. Hem de tenir-ho tot molt present perquè cada vegada més, serà necessari.»

L’organització estima que unes 500 persones van visitar la fira durant el matí. Des de l’Ateneu valoren positivament l’esdeveniment que finalment no es va veure afectat pel temps i asseguren una segona edició.

Comentarios

Lea También