Concert de Sopa de Cabra a les festes de la Cinta de Tortosa

La recaptació es destinarà al projecte Emma de recerca contra el càncer de mama

05 agosto 2021 16:09 | Actualizado a 05 agosto 2021 16:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La banda de rock català Sopa de Cabra farà un dels concerts més destacats del programa de festes de la Cinta 2021 de Tortosa. Ahir, l’alcaldessa Meritxell Roigé i el regidor de Festes, Domingo Tomàs, van avançar aquesta actuació incidint també en el caràcter solidari que tindrà: els diners que s’hi recapten aniran a parar al projecte Emma per a la recerca contra el càncer de mama.
 Amb aquest concert, Tortosa s’uneix a les ciutats de Catalunya que formen part de la gira que la banda liderada per Gerard Quintana està fent per celebrar els 30 anys de l’edició d’un dels seus discos més recordats: ‘Ben Endins’. Enregistrat en directe en un concert a la sala Zeleste, l’àlbum és considerat el disc més venut de la història del rock català. La gira també passarà per altres festivals destacats del país i culminarà al desembre amb un concert al teatre del Liceu de Barcelona.
 El concert a Tortosa tindrà lloc el 3 de setembre i les entrades es podran adquirir a partir de la setmana que ve a través de la plataforma ebreticket.cat. Com ja passa en la resta d’activitats que l’Ajuntament de Tortosa està programant a la ciutat durant aquest estiu, caldrà complir les mesures vigents de prevenció per la covid-19. Per la qual cosa, a més de disposar d’entrada, també caldrà estar assegut i guardar la distància, a més d’utilitzar la mascareta.
 Durant els pròxims dies, l’Ajuntament té previst donar a conèixer la resta de detalls del programa d’actes de les festes majors de la Cinta 2021. Amb tot, també ha transcendit que el grup infantil Pot Petit actuarà el 2 de setembre, en aquest cas en benefici del Banc dels Aliments. 

Comentarios
Multimedia Diari