Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costes restringeix l’accés al Trabucador del Delta de l'Ebre

Quedarà tallat el pas a vehicles i persones no autoritzades a partir de l’àrea de servei. La mesura s’ha pres amb el vistiplau del Parc Natural i de l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Joan Revillas

FOTO: Joan Revillas

El Servei Provincial de Costes del Ministeri per a la Transició Ecològica ha decidit restringir l’accés de vehicles i persones al Trabucador, a excepció de personal autoritzat, a partir de l’àrea de servei, arran de les obres de restauració del braç que es porten a terme.

La decisió s’ha pres per motius de seguretat amb el vistiplau del Par Natural i l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita.   

L'obra del Trabucador aporta un terç de la sorra perduda

L'obra d'emergència per restaurar la barra del Trabucador afectada pel temporal Glòria s'està executant per part del servei de Costes de l'Estat amb l'assessorament de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i del Parc Natural del Delta de l'Ebre.

.

Temas

Comentarios

Lea También