Deltebre millora els parcs infantils amb una inversió de més de 200.000 euros

Es renovaran una cinquantena de jocs infantils 

Diari de Tarragona

Whatsapp
Instal·lant els nous jocs, ahir al matí. FOTO: J. Revillas

Instal·lant els nous jocs, ahir al matí. FOTO: J. Revillas

Les xiquetes i els xiquets de Deltebre gaudiran, en breu, dels nous jocs infantils que l’Ajuntament de Deltebre està instal·lant durant aquests dies en 12 diferents parcs del municipi. En total, es renovaran una cinquantena de jocs infantils amb una inversió que s’eleva als 200.000 euros i que complementa a l’acció efectuada l’any 2019.

Aquesta actuació també permetrà crear nous espais dirigits als xiquets i xiquetes com són el cas de la Plaça de les Dones, on s’instal·laran 5 jocs infantils amb zona de cautxú, i el Parc Fluvial del Delta, on s’ubicaran 4 jocs infantils amb zona de cautxú. 

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que «la millora dels parcs infantils s’inclou dins de les diferents actuacions que estem realitzant des de l’Ajuntament de Deltebre per fer un municipi més amable i amb més espais de trobada i de cohesió social per a les famílies».

Més enllà dels jocs infantils, l’actuació també preveu la instal·lació de 200 metres de tanques perimetrals, 30 bancs, 10 papereres i 800m2 de cautxú entre els diferents parcs. I en el cas concret del Parc del Riu també es reforçarà l’enllumenat del Parc amb faroles d’energia solar i es repintaran les línies de la pista.

Comentarios

Lea También