Deltebre reforçarà la seguretat durant l’època d’estiu

S’incorporaran cinc agents a la policia local i una nova patrulla amb bicicleta al nucli de Riumar

28 junio 2018 10:13 | Actualizado a 28 junio 2018 10:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Deltebre reforçarà la seguretat ciutadana durant la temporada d’estiu. A partir del dia 2 de juliol s’incorporaran cinc agents per reforçar el cos de policia local i facilitar la mobilitat per dins del nucli urbà. Els agents estaran actius fins al setembre.

Una de les novetats més destacades és que s’incorpora també un servei de vigilància amb bicicleta al nucli de Riumar. Durant l’estiu és necessari reforçar també la vigilància a Riumar a causa del gran volum de turisme i ciutadans que s’hi apropen diàriament. D’aquesta manera, es podrà donar una cobertura en horari de platja, i oferir un servei complet.

Com a afegit, la patrulla policial amb bicicleta busca fomentar el medi ambient. En total, s’han adquirit dues bicicletes que han estat patrocinades per una empresa local, Unitik. En aquesta línia, la policia local estarà també present al Consell de Riumar per poder atendre les peticions, queixes, denúncies o suggeriments de la ciutadania, no solament al municipi de Deltebre, sinó també al nucli de Riumar.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, apunta que «la temporada d’estiu ens obliga a augmentar la presència policial al nucli de Riumar i al municipi de Deltebre per tal de reforçar la seguretat ciutadana i, al mateix temps, donar resposta a les necessitats del servei que es generen durant l’estiu».

Radar pedagògic
També s’ha incorporat la instal·lació d’un radar pedagògic, que compleix la funció d’informar els conductors sobre la velocitat a què circulen i indicar-los quan estan sobrepassant el límit establert.

El radar anirà rodant a partir d’aquest estiu entre el municipi de Deltebre i el nucli de Riumar. El regidor de Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha explicat que «amb l’adquisició del radar pedagògic volem conscienciar als conductors perquè no superin els límits de velocitat establerts sense haver de recaure amb una sanció econòmica».

De manera puntual, durant els pròxims mesos es realitzaran controls de sonometria per tal d’evitar els sorolls molestos causats per les motocicletes. A la vegada, també es seguiran implementant les ordenances de policia i bon govern.

Comentarios
Multimedia Diari