Deltebre renova la imatge turística per potenciar el paisatge i la cuina

L'Ajuntament edita un vídeo promocional i un catàleg informatiu amb presència de totes les empreses del sector al municipi

19 mayo 2017 16:22 | Actualizado a 24 diciembre 2019 23:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

‘Diuen que l’atracció és pura quan es pot recordar, i jo quan tanco els ulls et sento...’. Així comença el nou vídeo promocional de l’Ajuntament de Deltebre, que recorre a la poesia i a impactants imatges, moltes elles aèries, del paisatge natural del delta de l’Ebre per transmetre al viatger que viurà una experiència única en un indret únic.

El vídeo promocional és una de les noves eines de difusió que ha presentat l’àrea de Dinamització Econòmica i Enfocament Turístic i Cultural de Deltebre. Les altres dues són la renovació de la plana web,www.atraccionatural.cat, i la publicació d’un catàleg d’informació turística del municipi.

El nom de la web és, precisament, el lema de la renovada imatge turística del municipi, ‘Deltebre, atracció natural’.

Tant la plana web com el catàleg detallen la informació necessària per a planificar la visita i l’estada al municipi. Informa de l’extensa i variada oferta d’allotjament existent, dels productes culinaris, les receptes més típiques i els restaurants de Deltebre, dels espais de visita i de les empreses de serveis turístic, entre d’altres.

A banda, i només en el cas de la plana web, es proposen una desena d’experiències al municipi, que s’aniran renovant de manera periòdica. Avui es poden consultar les activitats turístiques més conegudes de Deltebre, com l’observació d’ocells, el gaudi de les seves platges, de les seves festes i tradicions, o la pràctica d’esports aventura.

La informació turística s’ofereix en català, castellà, anglès, alemany i francès.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica, Anna Giménez, ha explicat que «més enllà de convidar a la gent que vingui a visitar-nos, el que volem és que tots els visitants siguin els protagonistes d’una experiència única». Per aquest motiu, Giménez ha manifestat que «tot el material que presentem s’encamina en la línia de potenciar les experiències que els turistes podran gaudir, i donar a conèixer les sensacions i emocions captivadores de Deltebre i del delta de l’Ebre».

L’alcalde, Lluís Soler, ha tancat que la presentació d’aquestes eines de difusió ha de permetre al municipi «fer un pas endavant en la comunicació de tota la riquesa que tenim al municipi».

Comentarios
Multimedia Diari