Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Demanen 14 anys de presó per violar una nena de 13 anys a la Ràpita

El Ministeri Públic sol·licita el pagament d’una indemnització a la víctima de 12.000 euros en concepte de danys morals

Àngel Juanpere

Whatsapp

Catorze anys de presó i sis més de llibertat vigilada, a més a més d’una ordre d’allunyament –durant vint anys no es pot comunicar ni apropar-se a menys d’un quilòmetre de la víctima–. És la pena que demana la Fiscalia de Tarragona per a un home acusat d’un delicte d’agressió sexual a una adolescent de menys de 16 anys a Sant Carles de la Ràpita. Tanmateix, el Ministeri Públic sol·licita el pagament d’una indemnització a la víctima de 12.000 euros en concepte de danys morals. 

El cas ja s’havia d’haver celebrat en dues ocasions anteriors, la primera el 13 de març i la segona, el 16 d’abril. Finalment, s’ha tornat a programar per al proper 25 de juny.  L’acusat és un ciutadà natural de l’Equador, en situació regular a Espanya, amb antecedents penals però no per delictes sexuals. Segons apunta el fiscal en el seu escrit d’acusació, a les 7.50 hores del 16 de setembre de l’any 2016, l’home va anar a un col·legi d’Amposta, on havia quedat amb la menor –a qui coneixia per acudir a la mateixa església–, que llavors tenia tretze anys. Havien quedat per anar a prendre alguna cosa en un bar.

Ambdós van pujar al vehicle d’ell i es van dirigir a la localitat de Sant Carles de la Ràpita. Primer van entrar en un supermercat a realitzar unes compres i després anar a prendre alguna cosa en un bar. Seguidament van tornar a pujar al cotxe.

Tocaments

L’acusat, «amb el propòsit de satisfer els seus desitjos libidinosos», va començar a realitzar tocaments de les parts íntimes de la menor, en contra de la voluntat d’aquesta i sense que hi hagués consentiment. Tot i la forta oposició de la noia, l’acusat la va violar. L’home fou detingut dies després pels Mossos d’Esquadra. L’acusat va romandre en presó preventiva un mes: del 27 de setembre al 28 d’octubre. Els pares reclamen totes les accions civils i penals que per dret els corresponent.

L’acusat va negar la violació davant el jutge instructor i va afegir que era la menor la que el buscava i el trucava per quedar.
Al judici estan citats a declarar com a testimonis també els pares de la menor i l’agent dels Mossos d’Esquadra que va redactar l’atestat. També declararan cin persones més com a pèrits: quatre metges que van atendre la menor i una forense.

Temas

  • sant carles de la ràpita

Comentarios

Lea También