Denunciada una empresa del sector de l’aqüicultura per l’abocament de residus en una finca a la Ràpita

S’enterraven gran quantitat de residus provinents de l’activitat de l’aqüicultura, com per exemple restes de musclos i ostres.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Foto: Mossos d'Esquadra

Foto: Mossos d'Esquadra

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre han denunciat una empresa del sector de l’aqüicultura per l’abocament de residus en una finca ubicada en el terme municipal de Sant Carles de la Ràpita.

El passat 10 de setembre els agents es van personar a l’esmentada finca on van observar uns moviments de terra que havien generat un forats on posteriorment  s’enterraven gran quantitat de residus provinents de l’activitat de l’aqüicultura, com per exemple restes de musclos i ostres.

Cal destacar que per les seves característiques aquests tipus de residus requereixen un tractament específic i segons regula la normativa han de ser efectuats per empreses especialitzades.

Un cop identificat el titular dels terrenys, el qual va resultar ser una empresa del sector, els policies van redactar la corresponent denuncia per la comissió d’una infracció en gestió en matèria de residus. Aquesta denuncia serà tramesa a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent en aquest àmbit.

Comentarios

Lea También