Denunciada una empresa del sector de l’aqüicultura per l’abocament de residus en una finca a la Ràpita

S’enterraven gran quantitat de residus provinents de l’activitat de l’aqüicultura, com per exemple restes de musclos i ostres.

17 septiembre 2020 15:57 | Actualizado a 17 septiembre 2020 16:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient de les Terres de l’Ebre han denunciat una empresa del sector de l’aqüicultura per l’abocament de residus en una finca ubicada en el terme municipal de Sant Carles de la Ràpita.

El passat 10 de setembre els agents es van personar a l’esmentada finca on van observar uns moviments de terra que havien generat un forats on posteriorment  s’enterraven gran quantitat de residus provinents de l’activitat de l’aqüicultura, com per exemple restes de musclos i ostres.

Cal destacar que per les seves característiques aquests tipus de residus requereixen un tractament específic i segons regula la normativa han de ser efectuats per empreses especialitzades.

Un cop identificat el titular dels terrenys, el qual va resultar ser una empresa del sector, els policies van redactar la corresponent denuncia per la comissió d’una infracció en gestió en matèria de residus. Aquesta denuncia serà tramesa a l’Agència de Residus de Catalunya, organisme competent en aquest àmbit.

Comentarios
Multimedia Diari