Denunciats per navegar amb turistes sense permís per la badia dels Alfacs

El vaixell sortia d’un embarcador no autoritzat i transportava les persones fins a un viver de musclos

12 julio 2020 08:50 | Actualizado a 12 julio 2020 08:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van denunciar, el passat 4 de juliol, una embarcació que realitzava transport marítim de persones per l’interior de la badia dels Alfacs, a Sant Carles de la Ràpita. 

Segons indicaven les mateixes fonts policials, el vaixell, propietat d’una empresa del mateix municipi, realitzava un recorregut des d’un embarcador no autoritzat fins a una guingueta ubicada a sobre d’un viver de musclos. A més, l’embarcació comptava amb tot un seguit d’irregularitats i mancances de seguretat.

Els agents policials, pertanyents a la Unitat Regional de Medi Ambient, van poder comprovar durant la inspecció que l’embarcació, que comptava amb uns 6 metres d’eslora, no presentava el certificat de navegabilitat, ni tampoc tenia l’assegurança de responsabilitat civil, així com no disposava d’armilles salvavides a disposició dels tripulants.

D’altra banda, també es va constatar que la persona que patronejava el vaixell en el moment de la inspecció no disposava de cap mena de contracte laboral amb l’empresa propietària de realitzar els transports per l’interior de la badia dels Alfacs.

En conjunt, tot un seguit d’irregularitats i mancances de normativa que van ser denunciades pels agents dels Mossos d’Esquadra, els quals també van posar la informació recollida durant la inspecció en coneixement dels organismes competents en aquest àmbit com són Capitania Marítima i Ports de la Generalitat de Catalunya.

Comentarios
Multimedia Diari