Detenen l’autor de quatre robatoris a comerços d’Amposta

Mossos i Policia Local van enxampar el presumpte lladre després d’una persecució en hora de confinament nocturn 

30 noviembre 2020 17:15 | Actualizado a 30 noviembre 2020 17:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 41 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Amposta,  com a presumpte autor de quatre robatoris amb força a la capital del Montsià.
Els fets van ocórrer en els transcurs de les dues darreres setmanes, quan tant Mossos com PoliciaL Local d’Amposta van tenir coneixement que en diferents dies s’havien produït quatre robatoris, tres d’ells en establiments comercials i un altre en un edifici de la ciutat.
Arran de les indagacions policials i els indicis recollits en els llocs dels fets, els agents van poder determinar la identitat del presumpte autor, al qual no van poder localitzar en un primer moment.
Tots els robatoris s’havien efectuat en el transcurs de la franja horària de confinament nocturn per la qual cosa els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Amposta van iniciar un operatiu coordinat en aquest tram horari per tal de poder localitzar el lladre en el cas que es desplacés per tornar a robar.
Així doncs el passat 28 de novembre sobre les 01.15h una patrulla va observar un home vestit de negre que circulava per la plaça de l’Aube d’Amposta, el qual en veure la presència policial va iniciar la fugida pels carrers de la localitat.
En la recerca del fugitiu van incorporar-se altres patrulles fins que el van poder localitzar en un edifici del carrer Corsini on s’havia amagat.

Més de 40 antecedents
L’home, que portava eines a sobre i guants posats, va ser reconegut pels agents com el mateix individu identificat com a autor dels robatoris i va quedar detingut.
L’arrestat, amb més de 40 antecedents policials la majoria per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta essent decretada la seva llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari