Detenen tres joves per tres robatoris i un furt a la Ràpita i Alcanar

Tenen entre 18 i 19 anys i són de nacionalitat espanyola i moldava

26 mayo 2017 18:00 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres joves a Sant Carles de la Ràpita, acusats d’almenys tres dos robatoris i un furt als municipis d’Alcanar i la Ràpita. La investigació policial arrenca al mes de febrer, quan  els agents reben la denúncia per un robatori silenciós en una casa del terme d’Alcanar. Per les mateixes dates es produeixen dos robatoris més en domicilis de Sant Carles de la Ràpita, en circumstàncies similars al d’Alcanar. 

La investigació del cas porta fins a un grup de joves de la Ràpita. Aquest passat dimecres els agents van fer entrada en dos domicilis d’aquesta població, als carrers Fundadors i Sant Josep, on residien aquests joves i on es van trobar alguns dels objectes sostrets en els robatiris investigats, com ara telèfons mòbils o cònsoles de videojocs.  Pels objectes trobats també es va poder relacionar el grup amb un furt realitzat en un cotxe. 

Així, es va detenir tres persones, joves d’entre 18 i 19 anys, dos de nacionalitat espanyola i un de moldava. Amb tot, el grup  acusat dels robatoris podria estar format per més persones, de manera que no es descarten noves detencions. 

Els detinguts han estat posats a disposició del jutjat de guàrdia d’Amposta, que n’ha decretat la llibertat amb càrrecs.

Comentarios
Multimedia Diari