Detingut un veí de la Ràpita pel cultiu de 46 plantes de marihuana

Tenia la plantació dissimulada entre canyars al Parc Natural del Delta de l’Ebre, al terme d’Amposta

20 septiembre 2017 16:53 | Actualizado a 21 septiembre 2017 11:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Agents de la Guàrdia Civil han detingut un ciutadà de nacionalitat romanesa i veí de Sant Carles de la Ràpita, com a responsable d’una plantació de marihuana. La plantació es trobava dissimulada a l’interior d’un canyar dins del mateix Parc Natural del Delta de l’Ebre, en un espai concret del terme municipal d’Amposta.

Amb motiu dels diferents operatius que estableix la Guàrdia Civil per a la protecció dels espais naturals i la prevenció de contraban, durant la tarda de divendres passat, quan es realitzaven tasques de vigilància en una zona del Parc Natural del Delta de l’Ebre, pròxima a la localitat d’Amposta va ser detectada pels agents del cos una forta olor de marihuana.

Segons informa la Guàrdia Civil en un comunicat, poc després d’això es va descobrir entre un canyar una plantació de marihuana que es trobava en fase de recol·lecció. Les 46 plantes que hi havia en total estaven força crescudes i superaven els tres metres d’alçada. 

Després d’establir un servei de vigilància, va ser sorpresa pels agents de la Guàrdia Civil una persona realitzant diversos treballs de manteniment en aquesta plantació. Un cop intervingudes les plantes es va determinar un pes de fins a 160 quilos.

Així, es va procedir a la detenció d’un ciutadà veí de Sant Carles de la Ràpita i de nacionalitat romanesa com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues ( cultiu i elaboració de marihuana). Posteriorment aquesta persona va ser posada a disposició del Jutjat d’Instrucció número 2 d’Amposta.

Comentarios
Multimedia Diari