Detinguts dos lladres a Pinell de Brai gràcies a la trucada de veïns

Els Mossos van interceptar la furgoneta en la qual anaven i portaven material robat, tot i que encara no havia estat denunciat

05 febrero 2021 12:20 | Actualizado a 05 febrero 2021 12:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dos homes com a presumptes autors d’un robatori a Pinell de Brai. Van ser els veïns qui van alertar el cos policial, que va interceptar la furgoneta en la qual anaven els sospitosos i portaven material robat, tot i que encara no havia estat denunciat.
El 26 de febrer, els Mossos van rebre trucades de veïns de Pinell de Brai. Deien que hi havia una furgoneta Nissan sospitosa i que donava voltes pels camins del volant del poble. Una patrulla de la comissaria de Gandesa es va desplaçar al lloc i va interceptar la furgoneta gràcies al fet que els veïns anaven informant per on anava. Els agents van identificar els dos ocupants, que no van dir d’on havia tret tot el material que portaven. Per això va ser requisat.
Els Mossos van iniciar gestions. Localitzaren un veí que reconegué com a seves unes botes, tres discs durs i un prismàtic. L’endemà va presentar denúncia, on deia que la darrera vegada que havia estat a la masia era el dia 24. Quan va tornar-hi va veure la porta oberta i l’interior registrat. 
Davant la denúncia, els agents van anar a detenir les dues persones que havien identificat, ambdues de nacionalitat espanyola. Una és un veí de Gandesa, de 36 anys i amb antecedents policials, i l’altra és de Bot i té 22 anys.

Comentarios
Multimedia Diari