Detinguts en un cotxe dos veïns de Móra d'Ebre per tràfic de marihuana

Agents dels Mossos van detenir el 6 d´abril dos joves de 26 i 23 anys, nacionalitat espanyola i marroquina, i veïns de Móra d´Ebre, com a presumptes autors d´un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues

19 mayo 2017 15:41 | Actualizado a 19 mayo 2017 15:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Agents dels Mossos van detenir el 6 d’abril dos joves de 26 i 23 anys, nacionalitat espanyola i marroquina, i veïns de Móra d’Ebre, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en la seva modalitat de tràfic de drogues. Els fets van succeir a les tres de la matinada, quan una patrulla dels Mossos que realitzava patrullatge per Móra d’Ebre va observar un vehicle estacionat en un descampat el qual estava ocupat per dues persones.

Mentre la patrulla s’apropava, els agents van poder constatar com la persona que ocupava la plaça d’acompanyant davantera va obrir la porta i va llençar alguna cosa sota el vehicle. Els agents van identificar els dos joves al mateix temps que van sentir una forta olor a marihuana que sortia de l’interior.

En el transcurs de l’escorcoll els policies van localitzar 16 bosses amb marihuana, una navalla, dues bàscules de precisió i 345 euros en bitllets fraccionats, per la qual cosa els dos joves van quedar detinguts per tràfic de drogues. Després de declarar a la comissaria de Móra d’Ebre, van quedar en llibertat amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

Comentarios
Multimedia Diari