Dos detinguts per vendre cocaïna a prop d’un control policial a Deltebre

Va ser uns testimonis els que van alertar els agents

27 marzo 2020 17:56 | Actualizado a 27 marzo 2020 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dos veïns de Deltebre, de 35 i 54 anys, han estat detinguts a primeres hores de la tarda d’avui divendres pels Mossos d’Esquadra per un delicte contra la salut públic. Els dos homes, presumptament, estaven venent cocaïna a prop d’un control que feien la Policia Autonòmica i la Policia Local de Deltebre.

Ambdós cossos policials havien muntat a les onze del matí un control en un dels accessos a l’esmentada localitat del Baix Ebre. En concret, estaven a la rotonda a la qual conflueixen les carreteres T-340 –que va de Jesús i Maria a Riumar- i la TV-3454 –que va cap a la N-340-.

Unes persones van informar als agents que en un indret proper havien vist uns homes en actitud sospitosa i semblava que estaven traficant amb droga.

Agents dels Mossos d’Esquadra es van dirigir al lloc, una casa abandonada en desús. Els sospitosos estaven a l’exterior. En l’escorcoll es van trobar 41 embolcalls de cocaïna així com 46 euros en efectiu.

Els dos detinguts són de nacionalitat espanyola. A més, se’ls va aixecar acta per saltar-se el confinament obligatori. Després de ser traslladats a la comissaria de Tortosa, on van prestar declaració en presència dels advocats, van ser posats en llibertat a l’espera de ser citats a declarar pel jutge.

Comentarios
Multimedia Diari