Dos detinguts per vendre droga al carrer en ple centre històric de Tortosa

L’operació, feta al barri de Santa Clara, va permetre incautar un quart de quilo de droga i també 43 embolcalls preparats per ser venuts

13 abril 2021 16:21 | Actualizado a 13 abril 2021 16:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des de feia setmanes, els veïns del barri de Santa Clara, a Tortosa, havien expressat la seva indignació i també preocupació per un punt on desenes de persones anaven a comprar droga a plena llum del dia.

Finalment, un operatiu conjunt dels Mossos d’Esquadra –agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Baix Ebre–  i de la Policia Local ha permès la detenció de dos joves acusats d’un delicte contra la salut pública. Es tracta de dos ciutadans marroquins de 20 i 26 anys. El primer ja havia arrestat l’any passat a Tarragona pel mateix delicte.

L’operació va arrancar a finals del passat mes de març després de rebre’s les queixes veïnals, que apuntaven que al carrer Pujada de Santa Clara –al centre històric de la ciutat– s’estava traficant amb droga, amb una important afluència de gent.

Policies dels dos cossos van començar a investigar. Abans de tot van comprovar que la informació era certa i, fins i tot, van enregistrar imatges dels acusats venen la droga als compradors d’una forma molt subtil.

El seguiment dels moviments dels sospitosos i també dels accessos a l’immoble es van allargar diversos dies.

Els agents van comptar fins una cinquantena de compradors mentre va durar la vigilància. Aquests, quan s’allunyaven del lloc, eren escorcollats pels agents. Confessaven que acabaven d’adquirir la droga.

Finalment, el passat divendres els policies van procedir a la detenció dels dos sospitosos. Amb manament judicial, van escorcollar el pis on residien, situat al mateix carrer i que havien okupat de forma il·legal.

Allí es van decomissar 250 grams de marihuana en cabdells, 43 embolcalls de la mateixa droga preparats per a la seva venda, una bàscula de precisió i tres telèfons mòbils.

Després de declarar en dependències policials, els dos sospitosos van quedar en llibertat a l’espera de ser citats pel jutge instructor.

Comentarios
Multimedia Diari