Dos encaputxats atraquen l´oficina de Catalunya Caixa a Deltebre

Els lladres van fer un forat a la paret per accedir al banc i van esperar que arribés la caixera a primera hora del matí per amenaçar-la amb una arma blanca perquè obrís la caixa forta

19 mayo 2017 21:55 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dos homes encaputxats van atracar ahir al matí la sucursal de Catalunya Caixa situada a la plaça de l’església de l’Assumpció, al nucli de Jesús i Maria, a Deltebre.

Segons els Mossos d’Esquadra, no hi ha hagut ferits i es va establir un dispositiu policial i controls als accessos de la zona per localitzar els lladres, que van fugir.

L’atracament va tindre lloc a primera hora del matí, quan només hi havia una caixera i encara no hi havia ni més treballadors ni clients.

Segons fonts municipals, els lladres van fer un forat a la paret de l’edifici del costat, per accedir al banc.

Un cop allà van esperar que arribés la treballadora; es desconeix l’espai de temps que va haver de passar.

Quan aquesta va arribar, els dos homes van amenaçar-la perquè obrís la caixa forta amb una arma blanca, ganivet o navalla, i van emmordassar-la i lligar-la.

Els dos lladres, segons les mateixes fonts municipals, s’haurien emportat un botí de fins a 80.000 euros.

Amb tot, aquesta xifra encara no ha pogut ser confirmada ni pels Mossos d’Esquadra ni per la mateixa entitat bancària afectada.

Després d’aconseguir el botí, els dos homes s’haurien escapolit cap a un cotxe que els estaria esperant fora, a la plaça on es troba l’oficina.

A l’interior del cotxe hi hauria un o dos còmplices que els haurien ajudat a fugir.

«En aquesta plaça hi ha cinc sortides possibles, així que ha resultat molt fàcil escapar», detallen des del consistori. «Sembla, doncs, que un cop amb la caixa forta oberta, l’acció ha sigut molt ràpida», concreten.

A les 9 hores, s’ha posat en marxa un dispositiu policial i els Mossos d’Esquadra han desplegat un control d’accessos per tot el poble per tal de localitzar el vehicle, sense resultat a hores d’ara. La investigació segueix oberta.

Comentarios
Multimedia Diari