Dues agents cíviques vetllen per les mesures per la covid i la convivència a Roquetes

21 enero 2021 09:00 | Actualizado a 21 enero 2021 09:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Roquetes ha posat en marxa el servei de dues agents cíviques, que vetllaran per una bona convivència entre la ciutadania i perquè es compleixin les normes més elementals de civisme en els àmbits de l’ús de l’espai públic i també de les mesures establertes per la pandèmia del coronavirus.

El regidor de Gestió Ambiental, Ivan Garcia, ha explicat que algunes de les seves tasques seran vetllar perquè la gent utilitzi la mascareta, es mantinguin les distàncies de seguretat i l’aforament de bars i restaurants i també donaran suport a la policia local en el control dels accessos a les escoles de Roquetes i Raval de Cristo.

A més, incentivaran el reciclatge, tot informant sobre quins són els residus que es poden dipositar a cada contenidor. Pel que fa a les mascotes, informaran els propietaris dels gossos de l’obligatorietat de tenir-los censats i amb el xip identificatiu i sobretot de ser curosos en recollir els excrements de la via pública.

D’altra banda les agents cíviques també rebran suggeriments i queixes per part dels ciutadans sobre les deficiències detectades en els equipaments i instal·lacions municipals o en la via pública, ja sigui Roquetes, el Raval de Cristo o la urbanització Pilans.

Comentarios
Multimedia Diari