Ebreokasió exposa prop de 200 vehicles de segona mà, quilòmetre zero i gerència

19 octubre 2019 10:00 | Actualizado a 19 octubre 2019 10:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El pavelló firal de Remolins acull aquest cap de setmana la 24 edició d’Ebreokasió, la fira de vehicles de segona mà, quilòmetre zero i gerència. Es tracta d’una cita plenament consolidada, que en aquesta edició compta amb uns 200 vehicles en exposició, a preus avantatjosos.

Segons detallen el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Fires, Sisco Pepió, i el director de Fira Tortosa, Ramon Ferrando, el certamen és tot un referent al territori, pel que fa a la venda d’aquest tipus de vehicles. En la passada edició s’hi van vendre 52 vehicles, dels quals 47 es van formalitzar els acords durant els dies de la fira i 5 més es van acabar de negociar durant els 15 dies posteriors. Això generà un volum de negoci d’uns 750.000 euros.

Segons detallen des de l’organització, hi ha un percentatge important de potencials compradors de la mateixa ciutat de Tortosa, tot i que el gruix principal correspon a visitants que arriben de la resta de les Terres de l’Ebre, que superen el 61 per cent de les compres.

D’altra banda, cada vegada s’aprecia més l’interès de visitants de la resta de la demarcació de Tarragona o de les comarques del nord de Castelló, que assoleixen un 9 per cent de les vendes.

Comentarios
Multimedia Diari