Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Banc d'Aliments fa una crida a Tortosa per a la inscripció de voluntaris al Gran Recapte de l'1 i 2 de desembre

A Tortosa es necessiten 700 voluntaris, i a les Terres de l'Ebre, 1.300

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'un anterior Gran Recapte a Tortosa. Foto: Joan Revillas

Imatge d'un anterior Gran Recapte a Tortosa. Foto: Joan Revillas

El Banc d'Aliments ha fet una crida a la ciutadania per trobar voluntaris per a la propera edició del Gran Recapte, que es farà els propers 1 i 2 de desembre. Al conjunt de les Terres de l'Ebre se'n necessiten uns 1.300, 700 dels quals a Tortosa. El portaveu del Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre, Òscar Ologaray, i la regidora de Serveis Socials, Maria Jesús Viña, han avançat aquest dilluns els detalls d'aquesta propera edició de la recollida d'aliments.

La delegació del Banc d'Aliments a les Terres de l'Ebre reparteix anualment més de 500.000 quilos d'aliments. Un 58% de les donacions provenen d'institucions, el 26% de particulars i el 16% restant d'empreses. S'atenen unes 2.000 famílies en total. En el Gran Recapte de l'any passat es van recollir 32.000 quilos d'aliments a Tortosa, 80.000 a Terres de l'Ebre i 4,2 milions al conjunt de Catalunya. 

El portaveu del Banc d'Aliments ha demanat voluntaris per cobrir durant dues hores les necessitats de recollida d'aliments, que podran fer-se en supermercats o al magatzem de recollida. Els interessats poden trucar al 977 441 364 o inscriure's al lloc web granrecapte.com (apartat Voluntariat, Tarragona).

La regidora Maria Jesús Viña ha recordat la importància de continuar mantenint l'esforç de solidaritat en el Gran Recapte i ha avançat que el proper divendres a les 19 hores, a l'Ajuntament de Tortosa, hi ha una sessió informativa per a totes aquelles entitats interessades a col·laborar-hi.

A partir dels 16 anys, qualsevol persona pot ser voluntari/voluntària del Gran Recapte. 

Temas

Comentarios

Lea También