El Campus Terres de l'Ebre inicia el curs amb més de 700 alumnes

Hi hauria un petit increment en nombre d´estudiants respecte a l´any passat, si bé aquestes xifres canviaran amb l´arribada de nous alumnes que han fet les PAAU al setembre

19 mayo 2017 21:54 | Actualizado a 22 mayo 2017 12:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Dimarts vinent comença el curs universitari al Campus de les Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, a Tortosa.

A diferència d’altres campus de la URV, el curs comença en dimarts i no en dilluns a causa de ser festa local amb motiu de la Cinta, però igualment és força aviat comparat amb altres universitats públiques.

«Acostumo a dir que comencem abans que les llars d’infants, molt aviat. Fa uns anys vam decidir que serien semestres i així s’arriba a quinze setmanes de classes abans de Nadal», explica el director del Campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat.

El Campus Terres de l’Ebre, situat a l’avinguda Remolins de Tortosa, imparteix quatre graus universitaris (Administració i Direcció d’Empreses, Educació Infantil, Educació Primària i Infermeria) i un màster en Envelliment i Salut, que enguany arriba a la cinquena edició. Des del setembre de 2011 que tots els graus reben les classes en aquest campus i no a l’edifici Betània o a l’Hospital Verge de la Cinta (en el cas d’Infermeria).

De primer curs, entre els diferents graus que s’imparteixen, per ara s’han matriculat 181 alumnes. L’any passat, en aquestes mateixes dates, hi havia registrats 155. El grau que més alumnes té de primer curs és Infermeria, amb 103 alumnes, mentre que els altres es mouen entre la vintena i la trentena.

Amb tot, és important recordar que encara faltarà una altra fornada d’estudiants: «aquestes dades d’ara no són en absolut definitives, ja que aquesta setmana s’han realitzat les PAAU de setembre», detalla Fabregat.

En total, per ara, hi haurien 740 alumnes al Campus, i això suposa un increment de 40 respecte a l’any passat.

«També cal dir que per als cursos de segon, tercer i quart la matrícula està oberta fins a meitat d’octubre. Antigament només et podies matricular uns dies molt concrets, ara els factors canvien molt», puntualitza Fabregat.

Quant al màster en Envelliment i Salut, que es realitza conjuntament amb el Campus de Reus, les xifres de matrícula ronden la vintena d’alumnes. «Cada cop som una societat més vella i volem arribar en millors condicions. És un màster que està funcionant molt bé, ja que és multidisciplinar: per a infermers, psicòlegs, terapeutes, etc.».

Comentarios
Multimedia Diari