Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Consell Comarcal del Baix Ebre contracta 14 persones desocupades durant un any

REDACCIÓ

Whatsapp
Els nous treballadors amb responsables del consell. FOTO: CCBE

Els nous treballadors amb responsables del consell. FOTO: CCBE

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat aquest mes de gener un total de catorze persones en situació d’atur amb l’objectiu de facilitar-los la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència. Es tracta d’una iniciativa que forma part del programa d’ocupació Enfeina’t, que l’ens comarcal ha posat en marxa gràcies a una subvenció de 405.085,35 euros del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Empleo, Migraciones y Seguridad Social.

Pel que fa a la durada dels contractes és de 12 mesos i les persones participants disposen d’una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial per al posterior retorn al mercat laboral.

Concretament, el Consell Comarcal del Baix Ebre ha contractat cinc administratius, quatre auxiliars administratius, tres peons de brigada i un parell de tècnics, que s’han incorporat a diferents departaments del Consell com són Educació, Serveis Socials, Baix Ebre Innova, Ebre Terra, Consum, Recursos Humans, Arxiu Comarcal i la brigada.

El programa Enfeina’t s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació.

Comentarios

Lea También