Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El ‘Maig a l’Escola’ omple Tortosa d’art i cultura

El programa arrenca demà amb una xerrada i la inauguració de l’exposició ‘Amor vs Pànic’ de Lídia Porcar

Diari de Tarragona

Whatsapp
Joan Panisello  oferirà una xerrada on parlarà sobre el seu recorregut artístic. FOTO: Cedida

Joan Panisello oferirà una xerrada on parlarà sobre el seu recorregut artístic. FOTO: Cedida

’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa organitza des de demà fines al 31 de maig una nova edició del cicle Maig a l’Escola. El centre programa el cicle de conferències Ser i estar de l’Artista i altres activitats culturals i artístiques adreçades als alumnes i al públic general amb inquietuds per l’art, la cultura i el patrimoni. A més, dedicarà una jornada a l’Any Joan Brossa, ja que enguany es commemora el centenari del naixement d’aquest poeta. 

Les activitats arrencaran demà amb la xerrada Passió, Art i Entreteniment a càrrec de l’artista Lídia Porcar i amb la inauguració de l’exposició Amor vs Pànic de la mateixa artista i que es podrà visitar al centre fins al 6 de juliol. 

Com a activitats destacades, el 15 de maig s’organitzarà una sortida cultural a Ripoll per conèixer el monestir i el Museu etnogràfic i el 10 de maig servirà per celebrar l’Any Joan Brossa, dins del cicle Ser i Estar de l’Artista.  El poeta i assagista Vicenç Altaió serà qui oferirà la xerrada Joan Miró i Joan Brossa, Qui és el poeta i qui l’artista? Una sessió on es parlarà de la relació d’ambdós artistes i es llegiran els seus poemes. 

La cerámica más allá del objeto a càrrec de Cristina Salvans el 17 de maig, Art en entorns naturals. Ecologisme i ètica de Sergi Quiñonero el 24 de maig i Ser far a les terres de Ponent, de Cèlia del Diego, del Centre d’Art la Panera de Lleida, el 31 de maig seran les altres tres conferències programades dins del Cicle Ser i Estar de l’Artista per aquest Maig a l’Escola. 

El 29 de maig, l’artista Joan Panisello també oferirà una xerrada on parlarà sobre el seu recorregut artístic.

En aquesta edició, el Maig a l’Escola s’obre a d’altres disciplines com el cinema i la música. El 22 de maig a les 18.30 hores, es projectarà La maleta mexicana de Trisha Ziff. Aquesta pel·lícula documental explica la història de 4.500 negatius que els prestigiosos fotògrafs Robert Capa, Gerda Taro i David Chim Seymur van perdre durant la Guerra Civil espanyola i que van ser recuperats 70 anys després a Ciutat de Mèxic. I el 31 de maig a les 20.00 hores, el grup ACID TRIO tancarà el cicle amb un concert, amb ritmes i harmonies del món jazzístic per a tots els públics.

Temas

Comentarios

Lea También